Desde
Dimecres
11
Octubre
18
00
hasta
Dijous
30
Novembre
2017
20
00
COMENÇA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL DE TARDOR 2017 A BENIRREDRÀ
Arranca la Programació Cultural de la Tardor per a aquests mesos d'octubre i novembre. A continuació vos deixem amb tota la informació al complet. Alhora vos animem a totes i tots a que sigueu partíceps de les activitats que s'han programat per a tots els públics. Vine i descobreix-la!
10/10/2017

Amb el lema “Apostem per una Cultura i Educació de Qualitat”, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà, ha presentat la nova programació cultural per als mesos de tardor. Una programació pensada per a tots els públics i en la qual destaquen entre les seues activitats el teatre, conferències, contacontes, tallers i exposicions.

 

Destaca en primer lloc la inauguració, dilluns que ve 16 d'octubre a les 20 hores, de “l’Exposició del Calaix Jove”, que recorre gran part dels pobles que formen el “Calaix Jove” de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, on s'exposen obres com a pintures, fotografies i escultures de joves de tota la comarca. Aquesta estarà oberta al públic fins al pròxim 20 d'octubre.

 

L'Ajuntament dins de la programació cultural ofereix com a Novetat l'oportunitat de realitzar un curs d'iniciació a la fotografia, realitzat per l'associació fotogràfica de la Safor, es realitzarà els dimecres a partir del 18 d'octubre. També es realitzarà un curs bàsic de costura “punt a punt”, que es realitzarà els dissabtes durant el mes de novembre. Per a més informació cal dirigir-se a les oficines municipals.

 

Una altra de les activitats que s'han programat és la presentació de la novel·la “Un divan en la platja”, de Ramon Olaso, el dimecres 19 d’octubre a les 20 h., on ens farà la presentació de la seua última obra, sobre la visió de la societat en la qual vivim mitjançant la ment del personatge principal de la novel·la, Pol Milfontes.

 

Els amants del senderisme també tenen una programació de rutes de senderisme que organitza l'Associació “La Terreta” de Benirredrà, que la primera eixida serà el pròxim 15 d'octubre a la “Ruta de Marxuquera”, rutes fàcils i familiars que tenen com a objectiu fomentar l'esport, eixides en grup i la bona convivència.

 

El govern municipal ha fet un esforç per a oferir als seus veïns/es una programació cultural per a totes les edats, pensada per a no haver de moure's del municipi i poder gaudir d'una important varietat de manifestacions culturals.

 

Un dels objectius del govern és seguir apostant per la participació ciutadana en tots els àmbits. En definitiva es tracta d'una oferta cultural preparada perquè gaudisquen tant els veïns de Benirredrà, com tots aquells que vulguen participar de les activitats culturals programades.

 

Esperem la vostra participació! 

En aquest podeu descarregar el díptic de la Programació Cultural.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31