De
De
Hasta
to
Dimecres
21
Juny
2017
18
30
PROGRAMACIÓ CULTURAL PRIMAVERA 2017
La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà, posa en marxa la Programació Cultural de la Primavera per als mesos d'abril, maig i juny.
10/04/2017

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà, posa en marxa la programació cultural per als mesos d'abril, maig i juny. Una programació pensada per a tots els públics i en la qual destaquen entre les seues activitats: la “Setmana del Llibre”, el “VIIIé Concurs de Redacció”, teatres, tallers, la “Setmana de la Gent Gran”, jornades del medi ambient, excursions i en general activitats per a tots els públics.

 

Cal destacar en aquesta programació que, des de l'Ajuntament de Benirredrà, volem posar en valor la importància en la societat actual de la Gent gran. Per açò per segon any consecutiu commemorarem i celebrarem durant una setmana d'activitats, tallers i uns altres, el paper fonamental i el protagonisme que avui dia juguen, en la família. Amb l'objectiu d'aconseguir viure i gaudir d'aquesta etapa de la vida.

 

D’altra banda tornen: “Els Divendres Tots al Teatre”. Des de l’Ajuntament, volem continuar oferint programació teatral al nostre poble durant els divendres de maig.

 

Importants són també els tallers, contacontes i l'observació d'astronomia. I especialment, ressaltar el taller familiar de manualitats de fang, per a treballar conjuntament en família i mantenir els vincles, generant nous espais de trobada. Hi hauran dues sessions on a la primera es crearan les figures i es duran a enfornar i, la segona es pintaran.

 

El govern municipal, liderat per Loles Cardona, ha fet un esforç per a oferir als seus veïns una programació cultural, pensada per a no haver de moure's del municipi i poder gaudir d'una important varietat de manifestacions culturals.

 

Vos animem a que sigueu partícips de totes les activitats programades.

 

A continuació podeu descarregar en .pdf la programació al complet.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30