Diumenge
2
Abril
2017
10
00
X CURSA DE LA DONA. 10 ANYS AL TEU COR
Benirredrà serà un any més el 'Quilòmetre 1' de la Cursa de la Dona Delikia de Gandia. • L'alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona, mostra el seu "suport total" a l'esdeveniment esportiu organitzat pel Club d'Atletisme Safor Delikia Sport. • La comissió fallera i la banda de música animaran l'eixida, i 13 encreuaments de carrers estaran coberts gràcies a voluntaris del teixit associatiu de la localitat. • La desena edició tindrà lloc diumenge que ve, 2 d'abril, i eixirà des de l'avinguda de les Esclaves.
22/03/2017

Benirredrà tornarà a tindre un protagonisme especial el proper diumenge, 2 d'abril, en el marc de la X Cursa de la Dona Delikia de Gandia. La cursa eixirà al costat d'aquest municipi, de 1.600 habitants i limítrof amb Gandia, a les 11 del matí, i el primer quilòmetre del circuit discorrerà pels seus carrers.

 

L'alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona, va mostrar el "suport total de l'ajuntament" a aquest esdeveniment esportiu que organitza el Club d'Atletisme Safor Delikia Sport, i amb el qual col·labora la institució municipal. Així li ho van traslladar tant Loles Cardona com el regidor Emilio Falquet als directius del club i al president, Vicent Boscà, en una recent reunió mantinguda en el despatx d'Alcaldia per abordar alguns detalls logístics i d'organització.

 

Loles Cardona ha explicat que "tot el poble de Benirredrà es bolca amb la Cursa de la Dona", especialment des de l'any 2013, quan la multitudinària sortida es va traslladar a l'avinguda de les Esclaves, en terme de Gandia però al costat del municipi.

 

La comissió de la Falla Benirredrà i la Societat Musical són els principals col·lectius que animaran les corredores en el punt de sortida, el proper 2 d'abril. A més, 13 encreuaments de carrers a la localitat estaran coberts gràcies a voluntaris del seu teixit associatiu.

 

"La cursa cada any es fa més gran quant a organització i infraestructura, per això ens alegra que el club segueixca comptant amb Benirredrà, ens sentim molt recolzats amb aquest esdeveniment", va afirmar Loles Cardona, i ha avançat que, un any més, com sempre, correrà a la Cursa.

 

Inscripció:

D'altra banda, el termini per inscriure a la cursa segueix obert fins el 25 de març a la pàgina web oficial  www.cursadeladonagandia.com o en diversos punts físics, establiments situats a Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Dénia , Xàbia, Ondara, Sueca, Xàtiva, Alcoi i Ontinyent.

 

Més informació:

Àngel Vitòria, Club d'Atletisme Safor. Tel. 639 44 13 73

Josep Camacho, premsa. Tel. 630 70 74 73

www.cursadeladonagandia.com

www.facebook.com/cursadonagandia/

twitter.com/cursadonagandia

www.instagram.com/cursadonagandia/

www.youtube.com/channel/UCxIe1PtlXLg6hlyrsdlCtYw

 

Sobre la Cursa de la Dona Delikia de Gandia:

La Cursa de la Dona Delikia de Gandia és una carrera que des de fa nou anys organitza el Club d'Atletisme Safor per introduir i fomentar l'esport entre les dones. En l'actualitat és la carrera popular més multitudinària de les que s'organitzen a la ciutat, a més d'un esdeveniment festiu en què milers de dones (8.137 en l'edició de 2016) s'uneixen per gaudir de l'esport. A més, la cursa col·labora cada any amb una causa benèfica, gràcies a les aportacions solidàries dels seus participants. Al gener de 2017 la Cursa va rebre un premi Emprén Esport, atorgat per la Fundació Trinidad Alfonso i el diari Marca, en la categoria "Universalització de l'Esforç-Esdeveniment Esportiu".

  • L'alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona, i el regidor Emilio Falquet, reunits amb els directius del club Vicent Boscà i Vicent Mengual, al despatx d'Alcaldia.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30