CONTRACTACIÓ DE DOS PERSONES JOVES
El passat 18 de juliol, es van dur a terme els processos de selecció de persones joves en el programa d'Incentius a la Contractació en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El SERVEF, durant el mes de juliol ha resolt concedir dos subvencions a l'ajuntament de Benirredrà: una subvenció, concedida per a la contractació de persones joves qualificades - EMCUJU- per una quantia econòmica de 14.306,28€ cofinançada pel Fons Social Europeu , i l'altra, per a la contractació de persones joves no qualificades - EMPUJU-  per una quantia econòmica de 16.298,88 €, també cofinançada pel Fons Social Europeu. Totes dues, per un període de 12 mesos.

 

Notificada la concessió, es van presentar dos ofertes de treball davant l'Oficina del SERVEF de Gandia, per a cobrir els següents llocs de treball:

 

- Programa EMCUJU: Administratiu.

- Programa EMPUJU: Auxiliar Administració.

 

El dijous 18 de juliol, a la pròpia oficina del SERVEF, es va realitzar la selecció final de les persones preseleccionades. La selecció es va dur a terme per una comissió de baremació integrada per dos representants de l'ajuntament i dos representants de les organitzacions sindicals, de conformitat amb els criteris establerts en l'Ordre 7/2017, de 10 d'abril.

 

El resultat de la baremació fou que en el cas del programa EMCUJU fou seleccionada Marta Climent Braco i, al programa EMPUJU fou seleccionat Rafa Ribot Marco.

 

Finalment destacar que les tasques que duran a terme al llarg d’aquest període seran: atenció al públic, comptabilitat, registres d’entrada i d’eixida, notificacions, factures, actualització web i informació.

 

A continuació, us enllacem les actes de selecció per a la consulta:

 

Programa EMPUJU:

http://www.benirredra.es/sites/default/files/files/ocupacio/acta_empuju_2017.pdf

 

Programa EMCUJU:

http://www.benirredra.es/sites/default/files/files/ocupacio/acta_emcuju_2017.pdf  

 

Més informació a:

-Direcció General d’Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d’Oportunitats de la Comissió Europea: http://ec.europa.eu/social/home.jsp?lang=Es

 

-Unitat Administradora del FSE: http://www.empleo.gob.es/uafse/

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31