Oci i Cultura

                                                              PROGRAMACIONS CULTURALS

 

 

Nadal 2016 Hivern 2017    
   
Hivern 2016 Primavera 2016 Estiu  2016 Tardor  2016
Primavera 2015 Estiu 2015 Tardor 2015 Nadal 2015

ACTIVITATS D'INTERÈS CULTURAL, NOVEMBRE 2016 

 

TALLER INSTRUMENTS MUSICALS RECICLATS

Dimecres, 2 de novembre a les 18:30 h.

Elaborarem instruments musicals amb materials reutilitzats i de la natura. S’explicarà als assistents les característiques de cada instrument, que els ajudarà a la selecció de l’instrument que volen realitzar. I a través d’exemples i mostres, els participants triaran quin instrument realitzar: una sonalla, un sistre, una maraca, un pal d’aigua...

 

TALLER D’ASTRONOMIA CONEIX EL CEL DE L’HIVERN

Dissabte,  5 de novembre a les 18:30 h.

Quedarem al Poliesportiu Municipal de Benirredrà. Repartirem planisferis entre els assistents on amb l’ajuda d’un punter làser, aprendrem a reconèixer en el nocturn cel de l’hivern. Observarem la Lluna amb els seus cràters i mares. A banda del Cúmul Stephenson 1, M57 i la  Nebulosa de l’Anell. Després, farem un altra observació astronòmica dels planetes Saturn i Mart amb les estrelles dobles.

TALLER DE MÀGIA

Dimecres, 9 de novembre a les 18:30 h.

Divertidíssim espectacle de màgia general, combinada amb paròdies, participació, humor i moltes sorpreses. Un xou diferent ideal per a tots els públics. Descobrim junts  un món màgic replet d'il·lusionisme i sorpreses. T’esperem a l’Aula de Cultura de l’Ajuntament.

EIXIDA SENDERISME: “LA TERRETA”

Diumenge, 13 de novembre

Ruta: “Ruta dels monestirs”. Beniredrà-Convent de Sant Jeroni” per Almoines i Beniarjó (12 km).

Hora d’eixida: 9 h, des de la Plaça de l’Ajuntament de Benirredrà.

A l’acabar tindrem un dinar al Centre Social d’Alfauir. Inscripcions a l’Ajuntament fins l’11 de novembre.

 

TALLER FENT CIÈNCIA

Dimecres, 16 de novembre a les 18:30 h.

Converteix-te en un gran científic i descobreix que fàcil és fer un munt d'experiments. Aprendrem la importància de la Ciència. Vine i participa, a l’Aula de Cultura de l’Ajuntament. T’esperem!

 

TALLER DEL FOC

Dimecres, 23 de novembre a les 18:30 h.

Coneixerem les formes de vida de les societats prehistòriques i les tècniques d'obtenció del foc. Els participants experimentaran les dues tècniques prehistòriques amb l'objectiu d'encendre'l al taller. S'aprofundirà en el canvi que va significar per a la vida humana: quines funcions va tindre tant per a fer mes confortable la quotidianitat, com pel seu paper socialitzador.

 

CONTACONTES INFANTIL

Dimecres, 30 de novembre a les 18:30 h.

Vine a descobrir tots els tipus de dinosaures amb el contacontes "Va engolir un dinosaure a dieta" i podràs fer la màscara del dinosaure que mes t'agrade. Descobrim el món dels dinosaures.

 T'esperem!

                  

ACTIVITATS D'INTERÈS CULTURAL, OCTUBRE 2016

 

CONTACONTES-TALLER

JAUME I EL CONQUERIDOR

Dimecres,5 d’octubre, a les 18:30 h.

Celebrarem el 9 d'octubre amb històries de Jaume I i, a continuació farem un casc de Jaume i un barret de dama de la cort.

 

RUTA "LA TERRETA"

Dimecres, 12 d’octubre

Ruta: “Senda del Portalet” al Barranc de Borrell (4,2 km).

Hora d’eixida: 10 h, des de la Plaça de l’Ajuntament de Benirredrà.

Punts d’interès: Mirador de la tortugueta.

A l’acabar tindrem un dinar (torrà de xulles) al Camp de Futbol de Marxuquera.

 

TALLER ESCRIPTURA

Dijous, 13 d’octubre, a les 19 h.

Sents la necessitat d'expressar-te, escriure..., i no saps per on començar? T'ajudem a explorar la teua passió literària. Aprèn a identificar els temes més interessants i, a descobrir el punt de vista que necessita el teu relat. Seran dues hores plenes de suggeriments per a perdre, per fi! la por a la pàgina en blanc.

 

PROJECCIÓ AUDIOVISUAL

ALMANSA 1707. DE LA REVOLTA A LA REPRESSIÓ

Divendres, 14 d’octubre, a les 19:30 h.

L'Ajuntament de Benirredrà junt a InfoTV, organitzen la projecció del documental de la mà d'historiadors experts que han recorregut els llocs on van ocórrer els fets principals i explica els antecedents, el desenvolupament i les conseqüències de la batalla d’Almansa i d'una Guerra la de Successió a la Corona espanyola que va posar fi al Regne de València i va canviar per sempre la història del poble valencià.

 

 
   

 

TALLER DE COSTURA: 

TALLER DE COSTURA, PUNT A PUNT

DISSABTES DES DEL 15 D’OCTUBRE FINS EL 26 DE NOVEMBRE DE 10:00 A 13:00 H.

CAL APUNTAR-SE A LES OFICINES MUNICIPALS EN HORARI DE 9 A 14 H.

Taller de 20 hores de costura bàsica, dirigit al públic en general, que permetrà adquirir els coneixements necessaris per a realitzar componiments bàsics.  

Lloc: Biblioteca Municipal.

 

XERRADA DIABETIS

Dimarts, 18 d’octubre, a les 18:30 h

Xerrada dirigida a tots els públics on tractarem què és la diabetis, com es tracta i consells per a millorar la qualitat de vida dels diabètics.

RUTA DE LA SALUT

Dijous, 20 d’octubre a les 17 h.

La Ruta de la Salut és una iniciativa de la Diputació de València amb la col·laboració dels professionals de l'Hospital General Universitari de València. En ella es realitzaran proves mèdiques i s'impartiran xarrades sobre diferents aspectes en els quals és fonamental incidir per a prevenir malalties que amb la detecció precoç són més fàcils de tractar i en definitiva, millorar la qualitat de vida de les persones.

 

RUTA "LA TERRETA"

Diumenge, 23 d’octubre

Ruta: “L’Albufera”

Hora d’eixida: 9 h, des de la Plaça de l’Ajuntament de Benirredrà.

Punts d’interès: Itinerari Botànic, Gola de Pujol i Llac (11 km). A l’acabar tindrem un dinar al Palmar. Opció d’anar amb barca.

Inscripcions a l’Ajuntament fins el 21 d’octubre.

 

DIA DE LA BIBLIOTECA

Dilluns, 24 d’octubre, a les 18:30 h.

Farem una atractiva Jornada d'Animació Lectora amb activitats com: 1) de la paraula escoltada a la paraula llegida  2) espais de lectura, moments per a compartir 3) el millor llibre per a cada lector/a 4) com seleccionar llibres a la biblioteca. A més a més per al públic infantil tindrem a la Biblioteca un taller de punts de llibres divertits.

VOS ESPEREM!

 

TALLER HALLOWEN

Dimecres, 26 d’octubre, a les 18:30 h.

Taller de màscares terrorífiques de Halloween. Vine i crea la carasseta de goma eva del monstre que més t'agrade. Anima’t i participa.

 

Vos esperem!

 

ACTIVITATS D'INTERÈS, SETEMBRE 2016

 

XERRADA GENT GRAN

“CONSERVAR EL CAP JOVE: TRUCS PER A REJOVENIR EL CERVELL I VIURE MILLOR”

 

Dijous, 15  de setembre, a les 18:30 h.

L’Ajuntament de Benirredrà organitza una xerrada orientada a la Gent Gran. En ella tractarem tècniques innovadores i activitats  per a conservar la memòria i rejovenir el nostre cervell. Impartida per: Antonia Sajado.

Patrocina Diputació de València.

 

TROBADA DE JOVES A OLIVA

 

Dissabte, 17 de setembre, a les 17 h.

Un any més l’Ajuntament de Benirredrà participa en la TROBADA DE JOVES que este any es celebrarà a Oliva. Durant eixa setmana es programaran també  moltes activitats tant culturals com esportives des del Centre Juvenil d'Oliva.

 

PROJECCIÓ AUDIOVISUAL

VALENCIANS DE MALLORCA. L’HERÈNCIA BALEAR AL SUD VALENCIÀ.

Dijous, 22 de setembre, a les 20 h.

 

L'Ajuntament de Benirredrà junt a InfoTV, organitzen la projecció del documental informatiu sobre la repoblació de mallorquins al segle XVII, on milers de mallorquins van deixar l'illa per a buscar una vida millor a la Marina, la Safor i el Comtat, desert amb l'expulsió dels moriscs.

 

CONCERT “COR DE BENIRREDRÀ”

Dissabte, 24 de setembre, a les 19 h

La Societat Musical de Benirredrà junt amb el Cor de Benirredrà, organitzen un concert de música Sacra, a l’Aula de Cultura de l’Ajuntament de Benirredrà. Vos esperem.

 

XERRADA INFORMATIVA

"L'ASSERTIVITAT O, PER QUÈ DIEM SÍ, QUAN VOLEM DIR NO"

Dilluns, 26 de setembre, a les 17 h.

 

La temàtica d'aquesta xarrada es centra a conèixer en profunditat el terme: "Assertivitat", així com les diferents formes en la qual ens comuniquem amb els altres. Reflexionarem sobre la forma en la qual ens comuniquem i analitzarem els condicionants que afavoreixen dir si en circumstàncies en les quals ens agradaria dir no.

 

Alhora vos animen a que sigueu partícips d'aquestes.

 

DONACIÓ DE SANG

Dimarts, 27 de setembre, de 17:30 a 20:30 ha l’Aula de Cultura de l’Ajuntament. Darrere de cada Donant, hi ha un heroi, dóna sang.

 

SOLIDARITZA'T.  SALVA VIDES!

 

COMENCEM NOVA TEMPORADA!

 

CINEMA D'ESTIU 2016   'A LA FRESCA'

AL POLIESPORTIU MUNICIPAL

  • Dissabte, 2 de juliol 
                     “DEL REVÉS”
 
  • Dissabte, 9 de juliol
                     “GUARDIANES DE LA GALAXIA”
 
  • Dissabte, 16 de juliol 
                      “ATRAPA LA BANDERA”
 
  • Dissabte, 23 de juliol
                      “OCHO APELLIDOS CATALANES”
 
  • Dissabte, 30 de juliol
                       “EL VIAJE DE ARLO”
 
 
FEM VIDA ALS NOSTRES CARRERS SEGUIM FENT POBLE

 

“SETMANA DEL LLIBRE” EL PROPER DISSABTE 23 D'ABRIL

Són moltes les activitats que es duran a terme durant aquesta setmana, destacant entre altres, "Fira del Llibre”, que tindrà lloc aquest dissabte, 23 d'abril, al “Carrer del Forn” des de les 11:30 a 14 hores, i de 17 a 20 hores, i que compta amb parades de llibres i, tallers com el de Lectura (de 12 a 14 hores) i de manualitats on farem un "Caçaboles" (de 18 a 20 hores), i que són per a tots els públics.

VISITA GUIADA A XÀTIVA, EL DIUMENGE 10-ABRIL

L'Ajuntament de Benirredrà programa per al diumenge 10 d'abril, una visita guiada al casc històric, al Museu de Belles Arts i Castell de la ciutat de Xàtiva. Caldrà apuntar-se a les Oficines Municipals fins el 6 abril, són places limitades.

 

CONCERT DE LA SETMANA SANTA, 2016

Este diumenge 13 de març a les 19 hores, tindrà lloc a l'església de les Escalves, el tradicional "Concert de la Setmana Santa 2016". On estarà interpretat per la "Cor de la Societat Musical de Benirredrà", i acompanyat per la "Orquestra de Cambra" de l'Escola de Música del Grau de Gandia, pels "Alumnes de Cant" de l'Escola de Música del Grau de Gandia, el "Cor de l'Associació Artístic- Musical" de Sant Blai de Potries.

Vos esperem!

 

CONCERT PASDOBLE, FALLES 2016

Aquest dissabte 12 març, a les 20 hores, a l'Aula de Cultura de l'Ajuntament, tindrà lloc el Concert de Pasdobles que interpreta la Societat Musical Benirredrà.

Vos esperem!

 

TALLER DE FERMALLS FALLERS

Estes falles llueix un bonic fermall faller a la teua brusa. Vine i realitza’t els teus fermalls fallers, on podràs combinar diversos tipus. El material que s’emprarà és la goma eva.

T'esperem! 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31