CONTRACTACIÓ DE SET PERSONES JOVES
El passat 18 de juliol, es van dur a terme els processos de selecció de persones joves en el programa d'Incentius a la Contractació en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
22/08/2017

El SERVEF, durant el mes de juliol ha resolt concedir dos subvencions a l'ajuntament de Benirredrà: una subvenció, concedida per a la contractació de 3 persones joves qualificades - EMCUJU- per una quantia econòmica de 53.571,16€ cofinançada pel Fons Social Europeu , i l'altra, per a la contractació de 4 persones joves no qualificades - EMPUJU-  per una quantia econòmica de 60.828,96 €, també cofinançada pel Fons Social Europeu. Totes dues, per un període de 12 mesos.

 

Notificada la concessió, es van presentar dos ofertes de treball davant l'Oficina del SERVEF de Gandia, per a cobrir els següents llocs de treball:

 

- Programa EMCUJU: Auxiliar Administració, Mestra en Educació Infantil i Filologia Catalana..

- Programa EMPUJU: Peó d'obres i serveis.

 

El dilluns 9 de juliol, a la pròpia oficina del SERVEF, es va realitzar la selecció final de les persones preseleccionades. La selecció es va dur a terme per una comissió de baremació integrada per dos representants de l'ajuntament i dos representants de les organitzacions sindicals, de conformitat amb els criteris establerts en l'Ordre 7/2017, de 10 d'abril.

 

El resultat de la baremació fou que en el cas del programa EMCUJU fou seleccionada Blanca Garcia Bataller, Marta Soldevila Martínez i Sara Masanet Benavent i, al programa EMPUJU fou seleccionat Ana Borrull Carbó, Ana Costa Peiró, Carlos Escrivá Cabanilles i Juan de Dios Soria Gonzalez.

 

Finalment destacar que les tasques que duran a terme al llarg d’aquest període seran: atenció al públic, comptabilitat, registres d’entrada i d’eixida, notificacions, factures, actualització web i informació.

 

Més informació a:

-Direcció General d’Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d’Oportunitats de la Comissió Europea: http://ec.europa.eu/social/home.jsp?lang=Es

 

-Unitat Administradora del FSE: http://www.empleo.gob.es/uafse/

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31