BENIRREDRÀ REUNEIX ALS SEUS VEÏNS PER A INFORMAR DE LA SENTÈNCIA I SITUACIÓ ACTUAL DEL TRINQUET
El passat dimarts 27 de febrer, va tenir lloc a l'Aula de Cultura, la reunió veïnal per a tractar la sentència del Trinquet de Gandia.
1/03/2018

Després del coneixement de la sentència del Jutjat del Contenciós nº 3 de València, estimant el recurs presentat per l'Ajuntament de Benirredrà i els veïns/es afectats per la infraestructura del Trinquet, l'Alcaldessa de Benirredrà Loles Cardona, va convocar una reunió veïnal, per a informar de la situació actual, i del procediment a seguir adonant de la Sentència que anul·la el projecte de construcció del Trinquet Municipal de Gandia. Cardona va informar en tot moment que es tracta d'una sentència que no és ferma, susceptible de recurs per part de l'Ajuntament de Gandia. Manifestant que s'actuarà amb cautela, pendents del possible recurs per part de l'Ajuntament de Gandia, però amb pas ferm, perquè una altra ubicació encara és possible.

 

També es va informar de la sol·licitud de les mesures cautelars de paralització de les obres iniciades fa unes poques setmanes, ja que amb l'anul·lació de la construcció d'aquesta infraestructura aquesta execució de les obres ha quedat sense cobertura legal.

 

D'altra banda, Cardona va agrair tant el suport dels veïns afectats, com del municipi en general per aquests anys de lluita, en contra de la ubicació d'un trinquet il·legal, i que atempta contra els interessos dels veïns del Municipi.

Imatges de la reunió veïnal

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31