BENIRREDRÀ VA CELEBRAR DIUMENGE PASSAT, 6 D'AGOST, LA VIII EDICIÓ DEL CONCURS DE PAELLES
Amb la celebració del VIIIé Concurs de Paelles, Benirredrà arranca les seves Festes Patronals del 2017
7/08/2017

Diumenge passat, 6 d'agost, es va celebrar el VIII Concurs de Paelles, celebració amb la qual Benirredrà dóna el tret d'eixida a les seues festes patronals. Organitzat per l'Ajuntament de Benirredrà juntament amb les associacions i comissions de festes, el qual posa a la disposició dels veïns/as i amics/as tota la intendència i "condumio", per a poder realitzar les paelles.

 

Va ser un dia de festa on més de 400 persones, entre veïns i amics, van participar amb la preparació de les seues paelles, transcendint la jornada amb normalitat, bona organització, amenitzada amb disc mòbil per a finalitzar la vesprada.

 

Els guanyadors del concurs van ser:

Primer premi: Ximo Carbó.

Segon Premi: Bea Pérez.

Tercer Premi: Pedro González.

 

Una celebració, que amb el pas dels anys va consolidant-se, gaudint del bon temps, de la festa local, dels grups de les seues paelles en ple carrer, majors i joves. El govern local ho considera un dia de bona convivència i participació, retrobament amb molts veïns i amics, que va tornar a ser inoblidable, una jornada especial que esperem poder repetir el pròxim any.

 

Dissabte passat, 5 d'agost, es va celebrar la festa "Eivissenca" que va organitzar la Falla de Benirredrà. On els participants vestits de blanc, van compartir una vetlada de sopar, acompanyada d'una discomóvil en la qual van participar aproximadament unes 200 persones. Una tradicional festa, que la Falla de Benirredrà repeteix cada any, per a celebrar l'estiu acostant-se a la Festes Patronals de Benirredrà.

 

El dimecres, 9 d'agost comencen les Festes de Benirredrà, amb la tradicional cercavila amb les Associacions municipals, l'Ajuntament i els "pregoners", acompanyats de la Colla de Dolçainers i tabaleters de la Safor, on per fi, es donarà inici oficialment a les Festes Patronals. En finalitzar l'actuació i lectura del pregó hi haurà sopar de "pa i porta" que organitza l'Ajuntament, i seguidament gaudirem amb l'orquestra “Seven Chasers”. Seguidament gaudirem d'una setmana repleta d'activitats per a tots els públics, dónes de l'Ajuntament i les Comissions de Festes conviden acostar-se i gaudir a tots aquells que vulguen participar en les Festes de Benirredrà.

 

A continuació vos adjuntem algunes de les imatges dels esdeveniments passats.

  • PRIMER PREMI: PAELLA XIMO CARBÓ
  • SEGON PREMI: PAELLA BEA PÉREZ
  • TERCER PREMI: PAELLA PEDRO GONZÁLEZ

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31