BENIRREDRÀ VA CELEBRAR LA SETMANA DE LA DONA
L'Ajuntament de Benirredrà juntament amb la regidora d'Igualtat Elena Blanco, va celebrar des del passat 8 de març la setmana de la dona.
13/03/2017
L'Ajuntament de Benirredrà juntament amb la regidora d'Igualtat Elena Blanco, va celebrar el passat 8 de març, el dia de la dona, inaugurant una exposició fotogràfica basada en els contes clàssics i originals de Germans Grimm i Charles Perrault, on també es va realitzar una xerrada sobre el maltractament encobert: el dels contes de ades. On Elena Blanco, va voler destacar la importància de seguir treballant per aconseguir la igualtat entre homes i dones.
 
 
El passat dijous 9 de març, va tindre pas pel municipi de Benirredrà, la segona etapa de la Volta Ciclista Valenciana de dones a nivell internacional, on les associacions locals, voluntaris, veïns i veïnes de Benirredrà, es van bolcar en l'organització del pas pel municipi, per a col·laborar i participar en el bon funcionament i seguretat d'aquest esdeveniment. Benirredrà va acollir un dels Sprint i l'alcaldessa, Loles Cardona, va ser l'encarregada de lliurar el mallot negre a la líder dels Sprint Cretti del ValcarPBM.
 
 
El dissabte 11 de març, l'Aula de Cultura de l'Ajuntament va acollir aproximadament a 100 dones, de l'associació Ames de Casa Tyrius de Benirredrà, on van celebrar la setmana dedicada a la dona, organitzant un dinar amb la col·laboració de l'Ajuntament, una jornada amenitzada amb ball i música. Una jornada de reivindicació pels drets de la dona i la igualtat de gèneres.
 
 
Des del govern municipal, han manifestat que: «és important seguir commemorant el "Dia de la Dona", continuar amb la lluita per la igualtat de condicions entre homes i dones en qualsevol dels àmbits socials, laborals, salarials i esportius, que esperem passe a ser una realitat ».
  • dinar associació Tyrius
  • xerrada sobre el maltractament
  • exposició fotogràfica
  • entrega mallot volta ciclista valenciana de dones

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30