PROGRAMA D’ACTUACIONS MUNICIPALS 2018
L'Ajuntament de Benirredrà posa en coneixement de tots els veïns/es, les noves actuacions que s'ha anat duent a terme aquestes setmanes.
4/05/2018

El primer que cal destacar és la continuïtat i esforç per part de l'Ajuntament de Benirredrà, dels treballs de neteja i condicionament de la piscina municipal per a tenir-ho tot llest per a la nova temporada d'aquest estiu 2018.

 

D’altra banda, vos informem que des de l’Ajuntament s’està actuant en la Piscina Municipal reformant íntegrament el got, elevant el fons de la Piscina, la qual cosa permetrà fer peu en la part on menys cobreix. A més a més permetrà una major seguretat i estabilitat als usuaris/es dels cursos d’activitats aquàtiques. D’altra banda, després de 30 anys, s’estan canviant les platges de la piscina municipal, permetent una millor adhesió i una imatge íntegrament renovada, dins d’un entorn natural que ens caracteritza.

 

 D'altra banda, s’ha iniciat la nova campanya contra el Mosquit Tigre, mitjançant actuacions de control i seguiment dels possibles focus d'aquesta plaga i efectuar els tractaments d'eliminació de larves. Des del consistori recordem que és important que AJUNTAMENT i PARTICULAR, estiguem perfectament sincronitzats per a actuar conjuntament, per a ser més efectius contra el Mosquit Tigre, atès que un percentatge elevat dels focus es troba en els habitatges. Per part l'ajuntament ha posat a la disposició de tots els seus veïns fullets informatius per a seguir els consells i com han d'actuar davant d’aquest. I entre tots combatre al Mosquit Tigre.

 

Quant a la processionària han procedit a l’actuació d'eliminació d'aquesta eruga que es troba instal·lada als pins. També seguim combatent contra el morrut roig, al Passeig de les Palmeres i resta de municipi. Una actuació que hem de seguir tractant  per a continuar tenint les zones verdes del municipi.

 

Un altra de les actuacions que s’està duent a terme és la neteja dels embornals del poble per a eliminar les possibles obstruccions en el clavegueram públic, així com embossos d’aigua que puguen ocasionar-se i d’esta manera erradicar els possibles  focus de mosquit tigre. 

 

 L’Ajuntament de Benirredrà informa sobre els Horts Socials per a aquells veïns/es, aturats, jubilats, pensionistes, discapacitats o de règim general, que estiguen interessades en adquirir una parcel·la, hauran de passar-se per les Oficines Municipals per a omplir la instància, per a ser beneficiari d’una parcel·la. Es tracta d'una actuació dins del programa de foment d'ocupació i serveis socials, en col·laboració amb l'àrea de medi ambient, promogut pel govern municipal.

 

Des del govern municipal, informem de la importància que té el compliment de les Ordenances Municipals, tant a nivell d'arreplegar els excrements de les mascotes, com respectar les senyalitzacions de trànsit del poble i llocs d'aparcament i, horari per a tirar el fem, que recordem que no es pot fer abans de les 20 hores.

 

Valorem positivament les tasques que s'està duent a terme per part de l'Ajuntament en matèria de seguretat, serveis al ciutadà i manteniment del municipi.

 

A continuació vos adjuntem el díptic  complet de totes les actuacions que s’estan duent a terme.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31