PROGRAMA D'ACTUACIONS MUNICIPALS 2018
L'Ajuntament de Benirredrà posa en coneixement de tots els veïns/es, les noves actuacions que s'ha anat duent a terme aquestes setmanes
23/11/2018

 Renovació integral de l’enllumenament públic.

L’Ajuntament de Benirredrà ha segut beneficiaria d’una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’IVACE per al programa de renovació integral de l’enllumenat públic, amb una dotació de 126.293,00€.

El nostre objetiu es dotar a tot el municipi de noves lluminaries en totes les vies públiques amb sistemes de tecnología LED que suposaran major lluminositat, amb una reducció energética de fins el 70% del consum energètic de l’enllumenament.

Noves instal·lacions de fibra óptica a Benirredrà.

Desprès de molta insistencia i negociacions per par de l’Ajuntament de Benirredrà amb Telefònica, aquesta empresa començarà a desplegar fibra òptica a gran part del municipi  durant aquest últim trimestre de 2018 amb previsió de finalitzar el desplegament a tot el poble abans de que finalitze l’any 2019.

 Serveis Socials.

Entre les ajudes de la Generalitat valenciana, continuem amb la Renda Valenciana d’inclusió, per a garantir la igualtat d’oportunitats, el suport a les families, els drets a l’infancia, i la perspectiva de gènere. Als serveis Socials de l’Ajuntament, trobaràs tota la información.

 

 L’Ajuntament de Benirredrà informa sobre els Horts Socials per a aquells veïns/es, aturats, jubilats, pensionistes, discapacitats o de règim general, que estiguen interessades en adquirir una parcel·la, hauran de passar-se per les Oficines Municipals per a omplir la instància, per a ser beneficiari d’una parcel·la. Es tracta d'una actuació dins del programa de foment d'ocupació i serveis socials, en col·laboració amb l'àrea de medi ambient, promogut pel govern municipal.

 

Des del govern municipal, informem de la importància que té el compliment de les Ordenances Municipals, tant a nivell d'arreplegar els excrements de les mascotes, com respectar les senyalitzacions de trànsit del poble i llocs d'aparcament i, horari per a tirar el fem, que recordem quem no es pot fer abans de les 20 hores.

Valorem positivament les tasques que s'està duent a terme per part de l'Ajuntament en matèria de seguretat, serveis al ciutadà i manteniment del municipi.

A continuació vos adjuntem el triptic complet de totes les actuacions que s’estan duent a terme.

Triptic d'actuacions municipals

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31