PARTICIPA EN ELS PROJECTES DEL CALAIX JOVE DE LA SAFOR

-

Un any més l’Ajuntament de Benirredrà participa en la TROBADA DE JOVES que este any es celebrarà a Oliva, el dissabte dia 17 de setembre. Durant eixa setmana es programaran també́ moltes activitats tant culturals com esportives des del Centre Juvenil d'Oliva.

 

Com ja és tradicional, es posarà en marxa el Circuit de Música, perquè grups de música de joves es puguen donar a conéixer, a més actuaran en diversos municipis de la comarca. Hi ha també una fase de concurs.

 

Un altre projecte molt valorat pels joves artistes és el Creart Jove, on poden presentar diferents obres: pintura, escultura, fotografia, literatura. Una mostra itinerant que pot ser admirada en els diferents pobles. Enguany està la novetat de la possibilitat de presentar obres en format digital que serà exposada en les xarxes socials.

 

Una altra novetat és el Circuit d'Arts Escèniques, perquè joves de la comarca puguen fer actuacions en diferents àmbits: teatre, dansa, monòlegs, etc.

 

També amb motiu de la Trobada, es convocarà un concurs de cartells per fer la difusió de la Jornada.

 

Els municipis i entitats que integren el Calaix són: Almoines, l'Alqueria de la Comtessa, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Guardamar de la Safor, Consell de Joves de Gandia, la Font d'en Carròs, Oliva, Palma de Gandia, el Real De Gandia, Rafelcofer, Simat de la Valldigna, Xeraco i Xeresa.

 

El Calaix Jove de la Safor és un projecte ja consolidat, que té com a finalitat fomentar la participació dels joves en la vida social, potenciant l'associacionisme i creant un espai de trobada i de col·laboració entre els joves de la comarca.

 

Adjunt vos deixem les bases per a participar als diferents concursos del "Creart Jove 2016". Aquestes obres es podran presentar fins el pròxim dimecres 31 d'agost a la Mancomunitat de Municipis de La Safor.

 

Des de l'Ajuntament de Benirredrà, animem als nostres joves del poble a participar en aquests concursos i donar a conèixer el talent cultural dels joves de Benirredrà.

 

Més informació a: http://www.calaixjove.com/