Aquest dilluns 15 de juny, iniciem la #Fase3 de la desescalada.

Aquestes són algunes de les mesures que s'implantaran el 15 de juny:

No hi haurà franges horàries per edats.

Es podrà circular per les tres províncies valencianes.

Els grups seran d’un màxim de 20 persones, excepte en el cas de persones convivents, respectant sempre les mesures d’higiene i mantenint la distància mínima de seguretat d’almenys dos metres.

Es podrà realitzar activitat física individual a l'aire lliure en grups de fins a 30 persones respectant sempre les mesures d’higiene i mantenint la distància mínima de seguretat.

Es podrà consumir dins de bars i restaurants fins el 75%, i les terrasses a l’aire lliure ampliaran l'aforament al 100%. Consumir a la barra estarà permès, però sempre que es garantisca una separació mínima de dos metres entre persones i màxim grups de 20 persones per taula.

El desplaçament a una altra part del territori estatal només es podrà fer per motius sanitaris, laborals, professionals o empresarials. També en cas de tornar al lloc de residència familiar, assistir persones majors, dependents o amb discapacitat, causa de força major o situació de necessitat.

Els locals comercials, amb independència de la grandària, podran rebre clients fins a un 75% de l'aforament a l'interior dels comerços i, del 60% a les zones comuns i recreatives dels centres comercials.

Els museus, els zoològics i les biblioteques també podran acceptar públic fins a completar un 75% de l'aforament.

Les cerimònies nupcials es podran fer en tota mena d’instal·lacions, en espais a l’aire lliure o tancats, sempre que no se supere el 75% de l’aforament.

Es permeten les eixides de turisme actiu i de naturalesa en grups de fins a 40 persones.

Anar al cinema, teatre, auditori amb butaca preassignada.

Es permet la reobertura al públic dels parcs infantils recreatius.

Funcionament del 100% del transport públic.

 

Més informació a   Guia de la Fase 3   i en aquest enllaç

 

 

#FaseTres
#DesecaladaResponsable
#SenseBaixarLaGuàrdia
#HemDeSeguirLesRecomanacions