Benirredrà paga 61.000‬ € als seus proveïdors per a alleujar la crisi generada pel COVID-19

En total, es tracta de 30 factures que el departament d'Intervenció ha agilitat els pagaments de les factures com a mesura excepcional al màxim possible, als qui presten els seus serveis al consistori.

Aquestes mesures van d'acord amb les aprovades per decret, el passat 2 d'abril, per l'ajuntament de Benirredrà, ja que es va donar llum verda a un paquet de mesures econòmiques i fiscals en resposta a la situació d'emergència generada pel COVID-19, encaminades a alleujar la situació que estan vivint els autònoms, les empreses i els particulars.

Amb aquestes decisions pretenen incidir en el pagament dels tributs municipals i preus públics dels diferents serveis municipals que han quedat afectats per aquesta situació d'emergència.

A més a més, cal destacar que totes aquestes mesures econòmiques han sigut consensuades amb tots els grups municipals, perquè no és un altre el propòsit que el millor per als veïns i veïnes de Benirredrà.

Algunes de les mesures adoptades pel consistori són; la compensació de l'import corresponent de taxes i preus públics municipals com la taxa per ocupació de via pública de taules i cadires de bars, taxa de Escoleta Infantil, entre altres.

L'alcalde del municipi, Emilio Falquet, ha ressaltat que “l'Ajuntament de Benirredrà s'ha mobilitzat per a accelerar els pagaments presentats pels seus proveïdors que presten diferents serveis. És el moment d'estar al costat de les PIMES i autònoms i adoptar aqueixes economies familiars perquè aquestes es ressenten el menys possible. Per això vull donar les gràcies per l'esforç de tot el personal de l'Ajuntament.”

“Per a executar aquestes gestions ha sigut clave la implantació del teletreball per a frenar la pandèmia, des del dilluns 16 de març, la qual cosa ha permés pagar les factures amb total normalitat, fins i tot avançant els terminis, per a no ressentir a les famílies”.