Benirredrà posa en marxa una guia d'exercicis físics per a tota la família i, especialment per a la gent gran a casa en temps de confinament

L'Ajuntament de Benirredrà, mitjançant la regidoria d'Esports i Benestar Social, ha preparat una guia de diferents exercicis que recomanen realitzar a tota la gent gran en família i a casa, amb la finalitat de mantindre en bon estat la seua salut i motivació durant el confinament per la crisi sanitària.

En aquesta guia es tracta un conjunt d'exercicis que ajudaran a millorar molts aspectes de la nostra salut, tant a nivell físic com psicològic, i tal com recomana l'Organització Mundial de la Salut (OMS) és important que les persones de més de 65 anys incorporen trenta minuts d'activitat física en la seua vida diària.

Des de l'ajuntament destaquem que, en aquesta guia s'han de tindre en compte les recomanacions generals per a poder fer els exercicis i ser conscients de les peculiaritats individuals de cadascú.

L'alcalde de la localitat, Emilio Falquet, ha anunciat que “totes les persones interessades poden consultar el programa d'activitats a través de les xarxes socials i la pàgina web de l'ajuntament. A més, aquesta publicació serà distribuïda també en format paper en totes les cases dels nostres veïns i veïnes”.

document adjunt