BENIRREDRÀ REALITZA UN SEGON PAGAMENT DE 59.000‬ EUROS Als SEUS PROVEÏDORS PER A ALLEUJAR LA CRISI GENERADA PEL COVID-19

En total, es tracta de 50 factures, que el departament d'Intervenció ha agilitzat els pagaments de les factures com a mesura excepcional al màxim possible, als qui presten els seus serveis al consistori. Aquestes mesures van d'acord amb les aprovades al llarg d'aquesta crisi sanitària pel consistori.

L'alcalde del municipi, Emilio Falquet, ha ressaltat que “l'Ajuntament de Benirredrà s'ha mobilitzat per a accelerar els pagaments presentats pels seus proveïdors que presten diferents serveis. És el moment d'estar al costat de les PIMES i autònoms i adoptar aqueixes economies familiars perquè aquestes es ressenten el menys possible. Per això vull donar les gràcies per l'esforç de tot el personal de l'Ajuntament.

"A més, s'estan estudiant noves mesures de caràcter econòmic que s'aniran aplicant conforme avance les fases de la desescalada per a reactivar l'economia del municipi."