Valorant les noves situacions de possible contagi actuals, ens obliguen a prendre noves mesures i seguir extremant les mesures amb precaució i fer cas de totes les recomanacions sanitàries.

BENIRREDRÀ SUSPÈN LES ACTIVITATS AQUÀTIQUES I LES PROGRAMADES AL CARRER EN EL MES D'AGOST.

Davant d'un any atípic, amb la situació de pandèmia universal, per LA COVID 19, la piscina municipal, per una qüestió de responsabilitat i seguretat, es va obrir sols per a cursos de natació i d'activitats aquàtiques, NO per a bany lliure. 

📈 Valorant les noves situacions de possible contagi actuals, ens obliguen a prendre noves mesures i seguir extremant les mesures amb precaució i fer cas de totes les recomanacions sanitàries.

🏡 Benirredrà és un poble familiar, amb una extensió de 0,4Km2, la qual cosa, fa que estremem les mesures de prevenció, per tal d'evitar possibles contagis. Decisions difícils però necessàries, que tenen per finalitat el bé general de les persones, de les veïnes i veïns de Benirredrà.

👮‍♂️ Tenint la situació controlada al nostre poble, hem de seguir actuant amb prevenció i no baixar la guàrdia, no volem esperar, ni fer tart a tenir possibles brots, continuarem treballant amb molta cura, conjuntament pel bé de totes i tots.. 

😷 És per tot això que hem decidit tancar la piscina, suspenent les activitats aquàticas d'este mes d'agost, i les activitats al carrer, i que gaudirem més endavant. La solució passa per totes i tots, la batalla la guanyem junts. Pel benestar de tot un poble, fem cas.

#PerTuPerTotesITotsPosaTLaMascareta
#DesinfeccióNetejaMansDistància
#ResponsabilitatRespecte
#SeguimFentCas
#NoBaixemLaGuàrdia