ACTIVITATS PER ANIMAR EL CONFINAMENT

Com a conseqüencia de la situació excepcional que vivim ara, la Biblioteca Municipal estarà tancada durant el temps que dure l'Estat d'Alerta. Però de manera virtual continuarem amb contacte i anirem ficant  algunes activitats per a que pugau fer si són del vostre gust.

Per aquest cap de setmana vos presentem una alternativa per moure's i jugar amb família. L'OCA DEL CONFINAMENT.  És molt divertida i de segur que vos agradarà. Es tracta d'una versió diferent del que és l'Oca, que tots i totes coneixem, i amb noves i diferents suggerències. En aquest joc et proposem diversos exercicis físics i estiraments per realitzar al llarg del seu recorregut, així podrem fer un poc d'activitat física i, al mateix temps, gaudir amb la família. 

Descarrega't la foto i comparteix-la indicant-nos si t'ha agradat i comenta'ns quina casella ha sigut la que tha costat més de fer i quina t'ha resultat més senzilla! 
 A moure'ns en família veïnes i veïns de Benirredrà!!!!

#BenirredràEsQuedaACasa #TotAniràBé

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El 2 d'abril celebrem el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, coincidint amb la data de naixement de Hans Christian Andersen (02/04/1805), amb l'ànim d'inspirar l'amor pels llibres i la lectura. 

Cada any és un país el que patrocina este dia i redacta un missatge i fa un cartell. Enguany, Letònia ha sigut escollida per a difondre el següent lema: "ELS LLIBRES FAN GRAN EL MÉS XICOTET". De segur que totes les xiquetes i els xiquets coneixen molts contes d'Andersen.

- Des de la biblioteca de Benirredrà volem proposar una activitat per a quan ens tornem a veure, que cada dia queda menys. Es tracta que feu un marcapàgines  que medisca 18 cm x 6 cm  amb el dibuix d'un conte d'Andersen.

A canvi, en la biblioteca tindreu un regalet per a vosaltres.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podeu visitar els Raconets de Benirredrà, amb unes quantes de fotos del nostre poble.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hui vos proposem una visita a l'Oceanogràfic des de casa.
Entra en la pàgina web de l'Oceanogràfic, i fes una visita virtual al mateix  https://www.oceanografic.org/visita-virtual/

#CalaixJoveSafor #JoventutSolidària
#TotesITotosAUnaVeu
#EixiremDEsta

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------